Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Turen går til Sydfrankrig

Frankrig er et land der har rigtig meget at byde på – især Sydfrankrig er et populært feriemål for mange danskere. Det er et sted hvor du finder steder med ro, afslapning og natur, hvorimod Sydfrankrig også er meget andet end det – luksus, lange sandstrande, luksusbutikker og meget mere.

Sammensæt din tur – kun fantasien sætter grænser

Du kan i princippet få det lige som du ønsker det. Man kan på mange måder sige, at hvis turen går til Sydfrankrig er det muligt at sammensætte sin absolut drømmetur. Gastronomi, skønhed, vin og masser af soltimer, sætter en høj og efterspurgt standard.

Populære områder i Sydfrankrig

De typiske områder i Sydfrankrig er Provence, den Franske Riviera, Languedoc-Roussillion, Aquitanien og Midi-Pyrenæerne. Det er svært at fremhæve én af disse områder, da den rigtige fornemmelse først fås ved at man selv får lov at opleve hvordan det reelt er.

Fælles er dog, at vejret er mildt, som gør at både foråret og efteråret forlænges markant.

Gastronomien er verdensklasse

Er man til gastronomi er det vigtigt at være åben. Hver region har deres egen specialitet, der menes at gøre maden og den gastronomiske oplevelse helt unik. Der er rig mulighed for smagsoplevelser, da flere af verdens bedste restauranter holder til her. Nogle af de vigtigste specialiteter er olivenolie, tomater og krydderurter. Alt sammen suppleret med fransk vin og ost – både i tilberedning og som tilbehør ved retterne.

Rejsen til Sydfrankrig er nem – men hver opmærksom …

Mange danskere flyver frem og tilbage mere end en gang årligt til Sydfrankrig. Der findes flere direkte ruter mellem Danmark og Sydfrankrig, som gør at det er nemt at komme frem og tilbage.

Husk at være opmærksom på flyselskabets retningslinjer- og overensstemmelser. Fælles for alle flyselskaber, er at de af lovkrav skal overholde flyforsinkelser og flyaflysninger efter et opsat reglement. Som flyselskab har de ikke noget valg, men det har flypassageren. Problemet er blot, at rigtig mange danskere ikke gør noget aktivt i forhold til hvis ens fly er forsinket eller aflyst.

Noget der i princippet bør komme mere fokus på, da en kompensation på helt op til 4500kr er til din fulde berettigelse, hvis selskabet ikke har handlet i god tro indenfor de mange opsatte regler. Er du ikke 100% orienteret omkring dine rettigheder, bør du altid bruge denne nemme kontaktformular fra Easyfligthelp. På blot 3 minutter kan du udfylde dine oplysninger, og kan forvente svar kvit og frit samme dag.

Få en god og sikker rejse til det sydlige Frankrig.