Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Sådan får du mest ud af dine feriebilleder 

Du er lige kommet hjem fra din europæiske ferie og ser frem til at vise din familie og venner alle de berigende rejseglimt. Et direkte diasshow på computeren er den hurtigste løsning for mange. Men måske ønsker man alligevel at beholde minderne mere fysiske rammer. Fotobøger -og kalendere er et ideelt alternativ til billeder på usb eller i traditionelle fotoalbums. Mange danskere vælger at designe deres egne fotobøger, så de kan præge bogens udseende og have den klar på hylden. Det er ikke bare en god ting at have, når gæsterne kommer, men også rart at kunne kaste et tilbageblik på de forskellige rejsedestinationer.

Vælg blandt et bredt udvalg af fotoprodukter

De mange gode feriebilleder fra ferien skal selvfølgelig gemmes og huskes. Med fremdrift i sociale medier er det oplagt at have alle disse billeder liggende her, eller på harddiske og lignende usb-sticks. Ofte viser det sig alligevel, at danske familier foretrækker at fremkalde deres feriebilleder, som et mere fysisk bevis på feriens gode stunder i de varme lande. Fotobøger er også et godt alternativ til at fremkalde – her får man en indbundet bogform, som rummer alle billederne i de antal sider, man måtte ønske. På denne måde har man selv overblik og styr på billederne og deres rækkefølge. Forsiden på bogen kan navngives og på samme måde illustreres med et billede. Alt dette foregår hurtigt og nemt online. Det eneste man som kunde skal bekymre sig om er at uploade billederne.

Design selv online

Du er selv herre over designet, når du beslutter dig for at placere feriebillederne i en fotobog. Mulighederne er også mange – fotobøger kan findes i både bløde og hårde omslag, så de passer til boghylden i stuen eller kommoden på kontoret.