Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Har du styr på alt udstyret til din næste ferie?

Det er vigtigt at have styr på alt udstyret, man skal bruge, når man skal på ferie. Alt lige fra lavpraktiske ting som rejseforsikringer, pas, solcreme og ikke mindst at finde den rigtige kuffert. Så er det helt store spørgsmål blot, hvor din næste ferie går hen?

Rejs til Sydfrankrig og oplev en enestående kultur og et smukt landskab

Frankrig – og i særdeleshed Sydfrankrig – har utroligt meget at byde på. Området er en foretrukken rejsedestination til både sommer- og vinterferie. Om sommeren er man garanteret høje temperaturer, dejligt vejr og sommerstemning for alle pengene. Frankrig er desuden også et eftertragtet valg, når vi taler om skiferier – og landet huser flere af de mest populære destinationer. 

Landet har mange seværdigheder – og den sydlige del er i særdeleshed både charmerende, smuk, solrig og et besøg værd! Så pak kufferten og tag afsted.
 En uforglemmelig rejse i det franske venter på dig! Frankrig er meget mere end “bare” Eiffeltårnet og Paris. I Sydfrankrig har du rig mulighed for at opleve en helt anden side af det landet.

Det er vigtigt at finde den rigtige kuffert

For at få den bedste start på ferien er det vigtigt at finde den rigtige kuffert. Særligt hvis du skal med fly. I flyene er der nemlig særlig mål, som din kuffert skal overholde. Det gælder i særdeleshed for kabinekufferter – som er ganske praktiske at have med ombord. Du kan som regel også have mere indhold i en kuffert sammenlignet med en rygsæk.

Det kan ikke anbefales nok gange at investere i en kuffert med hjul. Det gør det hele langt nemmere. Du slipper netop for at slæbe rundt på dine ejendele. I store lufthave – som blandt andet også findes i Frankrig – kan man skulle gå langt for at komme hen til gaten. Det er derfor både praktisk og mere behageligt at kunne trille afsted.