Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Få din egen køkkenhave på altanen

Har man en altan, er det oplagt at bruge den som meget som muligt om sommeren. Man kan blandt andet lave sin egen køkkenhave ude på altanen, hvis man vil dyrke noget frugt og grønt. Det er super god måde at udnytte altanen på, og få noget lækkert frugt og grønt, som  man selv kan nyde godt af i løbet af sommeren. Det kan også være en sjov aktivitet at holde styr på sin køkkenhave og gå og hygge omkring projektet. Det kan altså være en super god idé med en køkkenhave på altanen.

Disse planter kan dyrkes i juli

Når du har en køkkenhave henover sommeren, så er det en god idé at finde ud af, hvilke planter der er gode at dyrke på den tid af året. Det kan for eksempel være gulerødder, spinat, ærter, salt og meget andet. Når man planter i sin køkkenhave om sommeren, skal man også være opmærksom på at give dem godt med vand, hvis vejret er varmt og tørt. Man skal også være opmærksom på at skadedyr især er hyppige om sommeren. Så snart du opdager skadedyrene, bør du gøre noget ved det, fordi de ellers spreder sig meget hurtigt.

Selvvandingssystem når du tager afsted på ferie

Har du ikke nogle naboer, som kan hjælpe dig med at vande dine planter, når du er afsted på ferie, så kan en anden mulighed være et selvvandingssystem. På den måde kan du frit forlade dine planter i længere perioder uden bekymring. Skal du kun være væk i få dage, kan planterne godt klare sig uden et selvvandingssytem, men hvis det er længere tid er systemet nødvendigt. Man kan kæbe relativt billige selvvandingssystmer hos sit lokale havecenter, og hvis man ikke kan finde noget der, er der også mulighed for at lave sit eget. Det er altså en god måde at sikre planternes overlevelse, mens man er på ferie.