Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Tag en løbecykel med til de yngre børn på ferien og undgå trætte ben

Der findes forskellige måder at holde ferie på. Nogle familier vil på daseferie, hvor der ikke behøver at ske den helt store aktivitet, og hvor afslapning står højt på listen. Andre familier vil gerne ud at opleve noget, som enten kan være nogle arrangerede dagsture, gåture rundt i hotelområdet og den nærmeste by, eller måske bare en gåtur til den nærmeste strand. Hvis du hører til dem, der gerne vil på tur i ny og næ og at opleve noget, når nu I er væk hjemme fra, betyder det også, at du nok har oplevet, at de yngste børn i familien hurtigt kan få trætte ben, og således kan det blive en meget hård tur for dem. For at undgå trætte ben og at du kommer til at bære på børnene, kan du overveje, om en løbecykel kan hjælpe på det.

 

Fordelene ved en løbecykel

På ferien kan løbecyklen hjælpe den yngste i familien til at kunne holde til de længere ture, da man blot sætter af med benene og derved skubber sig selv af sted på cyklen. På den måde kan man komme langt uden at blive træt i benene. Der kan samtidig gå leg i den, og således er I sikret en hyggelig dag, hvor der ikke er risiko for, at den yngste kommer til at kede sig eller bliver træt.

Når I er hjemme igen fra ferien, er løbecyklen stadig god at finde frem, enten til når I skal ud på tur, eller bare når der skal leges i haven. Løbecyklen er ikke kun praktisk til familieturene, det kan også være startskuddet til at lære at cykle på en rigtig cykel. Når barnet sætter sig op på løbecyklen, øver man nemlig balancen og bliver derved bedre rustet til at sætte sig på en rigtig cykel og undgå at falde.

Der er mange fordele ved løbecyklen, og den findes i forskellige farver og stile, så der er mulighed for at finde den helt rigtige, der både kan komme med på ferien og bruges derhjemme. Køb en løbecykel her.