Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Skal du på bilferie? Sådan får du bedst tiden til at gå i bilen

Hvis du er i færd med at planlægge eller har planlagt en bilferie til det sydfranske, har du formentlig bemærket, at der er forholdsvis mange kilometer fra det danske land og til en eventuel destination i Sydfrankrig. Dette bør dog ikke afholde dig fra at tage på en bilferie, da dette er langt mere fleksibelt og i de fleste tilfælde også en hel del billigere end andre rejsemetoder. Og selvom der er mange timer i bilen i sigte, er der et væld af muligheder for at få køretiden til at gå med nogle spændende og underholdende ting, hvilket eksempelvis kunne være strik og/eller hækling.

Garn kan være din bedste ven på en lang køretur

Hvis du medbringer garn på din køretur, vil du have et væld af forskellige muligheder for at få køretiden til at gå hurtigt og gnidningsfrit, da der er mange forskellige ting, man kan lave med garn. Man kan eksempelvis starte på et strikkeprojekt på køreturen, hvormed man kan fordybe sig i dette og også få noget godt ud af projektet. Det kunne eksempelvis være, at man på køretiden kan strikke sig et par lækre strømper, en dejlig sweater eller lignende. Dette er i høj grad noget, man kan få den ellers lange køretur til at gå med, og man kan på en køretur til og fra Sydfrankrig hurtigt blive ganske god og hurtig til at strikke, hækle og lignende med garn.

Find de rette typer af garn i henhold til de givne projekter

Når man så skal have erhvervet sig noget garn, er der flere forskellige ting, man skal holde sig for øje, således man finder frem til de rette typer af garn. I første omgang er det vigtigt, at man finder frem til den type af garn, der passer godt til den type af projekt, man påbegynder. Skal du eksempelvis lave noget tøj ud af garnet, kan det være en fordel at finde noget forholdsvist blødt garn, mens det også skal være slidstærkt, da strømper udsættes for en del slid. Herudover skal man naturligvis også overveje udseende og farve på garnet, således dette stemmer overens med krav, ønsker og behov – læs mere og find et bredt udvalg af garn her.