Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Send kærlighed hjem fra ferien i Frankrig

Endelig har dig og kæresten fået booket ferien til Sydfrankrig, hvor I en hel uge bare skal dyppe fødderne i det varme Middelhav, nyde franske druer fra lokale vingårde og spise baguettes ad libitum bagt ved den lokale bager.  Life is good, og den her ferie har været stærkt tiltrængt for dig og din kæreste, da der er gået lidt hverdag i den på hjemfronten.

Men nu skal der hygges igennem i en hel uge, hvor I har mulighed for at genopdage gnisten, som I sin tid bragte jer sammen. Selve ferien var dog lige ved at gå i vasken, da din kærestes mor fylder 50 år midt i den planlagte ferie, som skulle fejres i stor stil hjemme hos dine svigerforældre i Odense.

Din kærestes familie går virkelig op disse mærkedage, og der var en akavet stemning ved sidste besøg hos svigerfamilien, hvor I måtte meddele afbud til fødselsdagen pga. jeres tiltrængte kæresteferie.

Send kærlig og glæde til svigermors fødselsdag

I har dog stadig mulighed for både at have jeres kæresteferie og stadig gøre svigermor glad ved at sende hende en buket med kærlighed og blomster på hendes runde fødselsdag.

Blomsterbutikken Bloomit har fx en nem webshop, hvor I nede fra Sydfrankrig kan sende blomster til Odense. De har et stort og overskueligt udvalg med blomster og gavekurve i alle størrelser til forskellige budgetter med mulighed for at sende en personlig hilsen.

Selvom det ideelle situation ville være, at I kunne dele dagen sammen, så er det vigtigste, at vi tænker på hinanden og viser vores følelser. Og det kan du godt gøre ved at sende kærlighed med blomster.

Sådan sender du svigermor kærlighed på fødselsdagen

Bloomit har en rigtig nem webshop, som også fungerer rigtig godt, hvis du er på farten. Det er rigtig praktisk, når du ligger på en strand i Sydfrankrig.

Du følger denne guide:

  • Du får ind på webshoppen bloomit.dk
  • Så finder du lige den buket, som passer til fødselsdagsanledningen
  • Så udfylder du din kontaktinformation samt leveringsinformation på din svigermor
  • Så går du til kassen med kurven og betaler nemt for dit køb

Hvis fødselsdagen allerede er imorgen – så fortvivl ikke! Bloomit har nemlig sammedags levering, hvis du lægger ordren tidligt nok på dagen.

Så skynd dig at få sendt en portion kærlighed hjem til Odense, så din kæreste og dig kan fortsætte jeres kærlighedsferie i Sydfrankrig.