Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Send blomster og glæde til dine kære, mens du er på ferie

Sommeren er snart over os, og det betyder, at inden længe skal mange af os på ferie. For mange er sommerferien årets højdepunkt, for det er her, at familie og venner kan slappe af sammen og skabe sig nye minder.

Man kan holde ferie på mange forskellige måder. Nogle bliver hjemme og nyder den langsomme hverdag. Andre tager i sommerhus, og så er der nogle, der rejser til nye og fremmede destinationer. Nogle tager af sted med hele den pukkelryggede familie, mens andre tager af sted med en rejsepartner eller sågar alene.

Rejser kræver altid grundige forberedelser

Er du så heldig at høre til den sidste gruppe, så ved du sikkert også godt, at en udenlandsrejse kræver mange forberedelser. Du skal huske at pakke tøj, der er passende i forhold til den kultur og de skikke der hører til din destination. Du skal huske at arrangere transport og logi, så du har en sikker base, hvor du kan hvile dig efter dine eventyr.

Du skal også huske at ordne al det praktiske inden afgang for eksempel pas, billetter, kort, valuta samt forsikring, så du er dækket i tilfælde af, at der skulle ske dig noget, mens du er på ferie. Og så må du hellere ikke glemme dem derhjemme.

Timingen kan være skidt, men Bloomit kommer dig til undsætning

Nogle gange falder ens ferie oven i vigtige mærkedage, og så må man beslutte sig for, om man vil ofre rejsen for at blive hjemme og deltage i festligheden. Det kan for eksempel være, at dine forældre holder sølvbryllup, i løbet af de to uger du vil til Thailand. Eller din mormor har måske 90 års fødselsdag, den dag du har tænkt dig at flyve af sted til Canada.

Den odenseanske blomsterbutik Bloomit kan dog hjælpe dig med dit dilemma. Butikken tilbyder blomster levering i Danmarks større byer, og leveringen kan ofte foregå samme dag, som du lægger bestillingen.

Står du over for et fedt rejsetilbud, kan du derfor med god samvittighed tage af sted. Bloomits blomsterudbringning skal nok hjælpe dig med at sende lykønskninger til begivenheden.

Hurtig og nem blomsterlevering er en gave til de rejsende

Selvfølgelig vil vi helst ikke misse vigtige begivenheder, men nogle rejsemuligheder kommer kun én gang i livet. Her kan du udnytte Bloomits blomsterudbringningservice, så du stadig kan sende en hilsen til dem som fejres. Blomster siger mere end ord, og når du sørger for at sende en stor og smuk buket bestående af friske røde roser til din mormor på hendes 90 års fødselsdag, viser du en smuk gestus. Din mormor vil ikke være i tvivl om, og at du holder af hende, og at du tænker på hende, selv om du befinder dig på den anden side af kloden.

Selv hvis du skulle være sent ude med bestillingen, behøver du ikke frygte, at buketten ikke kan nå frem til mormor. I næsten alle tilfælde kan Bloomit levere blomsterne samme dag. Befinder du dig i andre tidszoner, bør du dog tage højde for dette, hvis du har tænkt dig at bestille blomster.