Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Sådan skifter du cigaretterne ud

Er du træt af at skulle udenfor i det barske danske vejr, hver gang du skal ryge? Der er mange fordele ved at skifte cigaretpakken ud med en elektrisk cigaret, ud over at du kan ryge inden døre uden at udsætte familie eller venner for de skadelige stoffer, passiv rygning normalt medfører. Det er dokumenteret at luften indenfor er den samme om man ryger e-cigaretter indendørs eller ej.

Smoke-it.dk’s hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af e-cigaretter i alle afskygninger. Er du allerede bruger af e-cigaretten, kan du finde batterier, e-væske, brændere og coils til ethvert behov. Som den førende forhandler i Danmark af E-cigaretter og E-juice, er alle produkterne godkendt til salg i Danmark, hvilket betyder produkterne lever op til dansk kvalitet.

Find det rette produkt

Er du lidt i tvivl om, hvilket produkt, der er det rette valg for dig, har du mulighed for at chatte live med kundeservice på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål til alt vedrørende produkterne. Fordelene ved at bestille online er derudover:

  • Hurtig levering af varen
  • Mulighed for returnering med post eller i en af de 24 butikker
  • Reklamationsret ved fejl og mangler
  • Mulighed for prismatch

Du har mulighed for at vælge imellem en hav af forskellige smage til at putte i din e-cigaret, og kan prøve dig frem, indtil du finder din favorit, hvad end det er cola, vandmelon, menthol eller noget helt andet. Du gør dig selv og dine nærmeste en stor tjeneste ved at kvitte smøgerne, og bytter dem ud med en elektronisk cigaret. Mange kan ikke undvære følelsen af en cigaret i hånden og følelsen af at inhalere, og disse kriterier opfylder e-cigaretten. Det er altså det sundere valg, hvis du ikke kan undvære at ryge, eller har brug for en erstatning, mens du prøver at stoppe rygningen komplet.