Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Rejs trygt og sikkert med en rejseforsikring i baghånden

Når man skal drage på en rejse, kan det være en fordel at være forsikret, da man herved kommer på en mere tryg ferie, fordi man ikke kommer til at stå i nogle situationer, hvor man ikke kan få ordentlig behandling, mangler dine kufferter eller lignende. Det er naturligvis ikke en fordel at planlægge ferien efter, at man mister sin bagage, får brug for behandling eller lignende, men det kan dog være en stor fordel at have i baghovedet, at man ikke kommer til at stå helt på bar bund i det ukendte udland. Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje i forbindelse med valg af forsikring, således man får valgt den rette rejseforsikring passende til den rejse, man har i sinde at drage ud på.

paris-sunset-france-monument-161901

Råd og tips til at vælge den rette rejseforsikring

Når man skal vælge rejseforsikring, er det en god idé at være opmærksom på, at der er nogle generelle tilfælde, som er inkluderet i basispakkerne hos de forskellige forsikringsselskaber. Dette kunne blandt andet være mistet bagage, forsinkelse af fly, flyforsinkelser, mistede feriedage og lignende, mens det også er muligt at få valgt sig nogle tilvalg, såfremt der end måtte blive brug for dette. Det er muligt, at man nærmest får skræddersyet sin rejseforsikring, hvilket kan være en fordel, hvis man ikke ønsker at betale for noget, man ikke kommer til at bruge. Er man derimod ofte på mange forskellige typer af rejser, kan det være en fordel at vælge en bredere rejseforsikring. Er man tit på kør-selv-ferie til eksempelvis det sydlige Frankrig, er det ikke nødvendigvis en fordel at have forsikring for flyforsinkelser, mistet bagage i lufthavnen, flybilletter og lignende. Plejer man som regel at flyve på ferie, er det omvendt heller ikke nødvendigt at have forsikret hjemtransport af egen vil eksempelvis. Skifter man ofte mellem køreferier og ferier med fly, kan det være en fordel at få begge ting inkluderet, således man er fuldt dækket – se mere her.

Bliv også forsikret på andre punkter end rejsen

Der findes også andre områder, man kan forsikre sig på, hvilket eksempelvis kan være en husforsikring, og dette kan dog være en udfordring at finde rundt i og finde de rette forsikringer, der passer bedst til den givne situation. Det kan ydermere være en fordel at få lavet sig nogle uforpligtende prisforslag på sine forsikringer, så man lettere finder den rette, hvilket kan gøres ved at trykke her.