Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Oplev det smukke Sydfrankrig

Sydfrankrig tiltrækker hvert år mange turister, og især byen Nice er en af de mere kendte franske byer. Nice ligger på den franske Riviera i Provence-Alpes-Côte d’Azur, hvilket betyder, at der er et godt og varmt klima. Foruden dette byder Nice også på diverse attraktioner for turister, såsom smukke strande, havnepromenader, museer og meget mere. Hvis du overvejer at tage til Nice, så kan du herunder læse mere om, hvilke seværdigheder der kan besøges.

Seværdigheder i Nice

Den gamle bydel
I den gamle bydel kan du opleve en mere nostalgisk del af Frankrig, hvor der er små hyggelige gader. Der er mange små butikker og caféer, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Foruden dette er der i den gamle bydel også lokale kunstnere og smukke gamle kirker, som du kan vælge at besøge.

Markedsplads (Le Cours Saleya)
Hvis du holder af at komme i en god stemning på din ferie, så kan du vælge at besøge markedspladsen i Nice, som ligger i nærheden af den gamle bydel. På markedet vil du kunne købe diverse specialiteter såsom honning, brød og blomster. Det er dog et marked, som kun finder sted på bestemte dage og om formiddagen.

Le Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain
Som tidligere nævnt er der mange museumsmuligheder i Nice, og den, der nævnes her, er kun en af mange. Le Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain er et museum for moderne kunst, hvor udstillingen har fokus på Frankrig og de franske kunstnere. Det er gratis at komme ind, hvilket er tilfældet ved næsten alle museer i Nice. Så hvis du ikke er til moderne kunst, så er der andre gratis alternativer.

Promenade
Foruden museer er Nice også kendt for sine havnepromenader, der oftest er fuld af liv. Hvis du er den aktive type, så kan du vælge at løbe langs promenaden. Du kan også vælge at gå en romantisk tur med kæresten og nyde udsigten i månens skær.

Spar penge med afbudsrejser

Hvis Nice lyder som en kommende rejsedestination for dig, så behøver du ikke at tøve. Ved at benytte billigsteafbudsrejser.dk kan du få et samlet oveblik over afbudsrejser og herved spare penge på din rejse.