Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Nice – den franske rivieras juvel

Nice er en smuk by beliggende i det sydlige Frankrig. Den er et populært turistmål for par på romantiske udflugter og familier på sommerferie. En af de største attraktioner er dens behagelige middelhavsklima. Der er meget at se og gøre i Nice. Begyndere kan nyde en afslappende stund på de endeløse strande med det klare sand og varme vand. Du kan også forkæle dig selv med vandsport såsom snorkling, parasailing og svømning.


Nice er hjemsted for mange museer, herunder Matisse Museum, Chagall Museum, Museum of Modern Art og Contemporary Art og Naval Museum. Du kan nyde en tur gennem den gamle bydel med dens smalle gader og smage den berømte lokale løgpizza. Turister køber ofte souvenirs fra markedet, som også sælger friske frugter, grøntsager og blomster.

Nice er berømt for sine sommerfestivaler og karnevaler, hvorfor du bør planlægge din næste sommerferie her. Den ti dage lange festival inkluderer parader og festligheder for både lokale og turister. Promenade des Anglais er Nices velkendte promenade, hvor du kan nyde en spadseretur eller løbe på skøjter. Det er også det årlige karneval, som tiltrækker flere tusinde turister til Nice.

På grund af den smukke franske Riviera er Nice blevet et populært feriehjem for berømtheder. Den er et fantastisk sted for ”fine dining” med mange trendy og fashionable restauranter, der serverer mange forskellige slags mad. Det gamle Nice har mange eksklusive butikker, hvor du kan spendere dine kontanter på designertøj og tilbehør.