Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Mangler du en feriedestination? Tag til Nice!

Nice er Frankrigs 2. mest populære feriedestination – kun overgået af Paris. Der er mange grunde til at Nice hvert år tiltrækker mange ferieglade gæster. Du kan gå en tur langs stranden, spise lækker gastronomisk mad på en nærliggende restaurant eller opleve lidt af den franske kultur på et af de spændende museer. Der er derfor alt, hvad du skal bruge for at få en god ferie.

Afslapning på stranden

En af de væsentligste grunde til at Nice er mere populær end mange af de andre franske byer er grundet den lækre strandpromenade som du kan nyde at slappe af på under din ferie. Nices placering ud til middelhavet giver nogle fantastiske sandstrande med flot klart blåt hav, som Nice er særligt populær for og som i den grad er med til at tritrække mange glade gæster.

På den unikke strandpromenade, kan du ligge at slappe af, svømme rundt i middelhavet eller prøve kræfter med sjove vandaktiviteter. Og med en flyvetur på blot 2,5 timer, er en ferie i Nice populær hos mange danskere.

 

Oplev den franske stemning

Men Nice byder ikke kun på en flot sandstrand, selvom det især er det, som Nice er kendt for. I Nice kan du nemlig også opleve en fantastisk fransk stemning på de hyggelige gader og små caféer du finder rundt omkring i byen.

Du kan opleve en ægte sydfransk stemning, når du vælger at tage på ferie til Nice. Du kan besøge gode restauranter, hvor du kan smage alt godt fra det franske køkken. Du kan samtidig finde interessante kulturelle oplevelser, hvor du kan se lidt af Nices historie eller opleve flot kunst.

Du kan fx besøge det gamle Nice, hvor du kan finde kirker fra barokken eller tage på spændende markeder. Du kan også besøge et af mange vinområder, der ligger i udkanten af Nice, hvor du kan se en flot vinmark og måske få et indblik i produktionen af vin.

Du kan også besøge den populære seværdighed Palais de Justice. På den måde er der altså mange muligheder for at komme på spændende oplevelser, når du tager til Nice.

 

Få styr på det praktiske inden rejsen

Som md alle andre ferier, er det afgørende, for at få en god ferie, at du har styr på det praktiske inden du tager af sted.

Hvis du har en masse opgaver og hængepartier derhjemme, som skulle have været ordnet inden rejsen, kan det hurtigt blive svært at slappe af, da tankerne godt kan komme hen på det, i stedet for at slappe af og nyde den lækre strand.

Det er derfor en klar fordel, hvis du sørger for at have styr på dine hængepartier, så du kan få den bedste mulige ferie. Der kan være mange hængepartier, som du skal have styr på inden rejsen. Det kan være du mangler at få styr på et par forsikringspapirer i forbindelse med rejsen eller din forsikring helt generelt.

Det kan også være tandlægebesøget der er blevet udskudt et par gange, og det er altså ikke sjovt at få problemer med tænderne under en ferie, så derfor er det en fordel at du fx får styr på tænderne inden rejsen. Det kan også være du har tænkt over muligheder for at få bleget sine tænder. Du kan med fordel også få lavet tandblegningen inden ferien, så du er klar til at tage en masse gode billeder.