Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Kør selv-golfferie til flere skønne destinationer i Europa

Tag på kørselv ferie til mange forskellige golfdestinationer rundt om i Europa. ClassicGolf hjælper dig med at sammensætte den perfekte rejse.

 

Hvad med en kørselv golfferie til eksempelvis Toscana eller Prag? ClassicGolf tilbyder op til flere skønne golfdestinationer rundt om i Europa, hvor golfbanerne er uovertrufne og vejret er fantastisk. I denne sæson er det især Toscana og Prag, der er populære destinationer, hvor ClassicGolf hjælper med at planlægge hele rejsen, eller blot sørger for hjælp til hotellet.

 

Golf i idylliske omgivelser

Toscana ligger helt i top hos ClassicGolfs kunder. Ikke nok med at være en af Italiens mest attraktive feriedestinationer, når det kommer til idylliske omgivelser og god mad, så er området også rig på velplejede og gode golfbaner. Nyd et glas vin fra den lokale vingård, mens du går 18 huller. Efter en god omgang golf er det tid til at tage den italienske kultur og charme ind, når I går gennem de mange middelalderbyer med solen skinnede fra en skyfri himmel.

 

Skal der være lidt mere storby og fart på ferien, så er Prag i Tjekket et godt alternativ. Byen, der er kendt for sine historiske bygninger og billige mad, tilbyder også flere golfbaner, der er beliggende rundt om storbyen. Prag er den perfekte løsning på en storbysferie kombineret med masser af golf.

 

Uanset, hvor golfferien går hen, så er ClassicGolf klar til at skræddersy rejsen, så den passer perfekt til jeres planer.