Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Husk powerbank når du tager til Frankrig

castle-829831_1280Ligger der en tur til Frankrig lige rundt om hjørnet, så går du måske allerede nu og overvejer hvad du skal have med i kufferten. At pakke den perfekte kuffert kan være svært, men ved lidt inspiration og omtanke, vil du hurtigt få pakket en kuffert der dækker ethvert behov du end må have på ferien. Oftest vil det være sådan, at glemmer man noget såsom tandbørsten eller solcreme, så kan man altid købe noget ved ankomst, men nogle ting er simpelthen så essentielle for en til Frankrig, at der næsten ikke er råd for at glemme dem. Én af de ting, du absolut bør have med på din ferie til Frankrig, er en powerbank til iPhone. Powerbanken sikre dig en større frihed og mindre bekymring, når du har din telefon med rundt på farten, hvilket er hvad der gør den så uundværlig på ferie.

 

Find altid rundt i Frankrig

Ved at have en powerbank med på ferie, sikre du dig at have en opladt telefon hele dagen, uanset hvor længe du er ude. Dette er en stor fordel, især for dem der har en telefon med tilgængelighed i udlandet, da der nemt kan ryge en masse strøm af denne grund. Ligeledes er der flere og flere steder i Frankrig, hvor der tilbydes fri Wi-Fi, hvilket også tager en del strøm fra diverse smartphones, og er du ikke kendt det sted i besøger i Frankrig, så kan det være ekstra praktisk med strøm på telefonen. De fleste smartphones har en pre-installeret app med navigation, så du hele tiden kan se hvor du er og hvilken vej du skal gå, for at komme til og fra de forskellige seværdigheder, og har man ikke kort eller kan fransk, så kan man hurtigt komme på spanden uden sin app.

 

Få billeder af de bedste øjeblikke

Udover at du forbedrer dine muligheder for at finde rundt med en opladet telefon, så vil du med en powerbank også sikre dig at du aldrig glipper et godt billeder. Det kan bestemt også være strøm drænene for en telefon at skulle tage billeder hele dagen, og hvis ikke man har et kamera at supplere med, så kan du risikere at din telefon er flad i løbet af de første par timer, og det er virkelig ærgerligt hvis der er flere seværdigheder på dagens program. Med en powerbank i praktisk størrelse, har du altid en strømkilde tilgængelige i sådanne situationer, og du vil med garanti mærke hvordan dine ferier i Frankrig vil føles en del nemmere fremover.

 

Kom i kontakt med familie/venner

Sidst men ikke mindst, vil du med en powerbank også gøre dine venner og familie en tjeneste, ved at være tilgængelig hele dagen. Hvis man er så uheldig at blive væk fra hinanden, uden at have aftalt et akut mødested, så er der ikke noget så surt som at have en flad telefon. Dette vil aldrig nogensinde blive et problem på ferien længere, hvis blot du husker at pakke en powerbank, næste gang du skal til Frankrig.