Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Ferie i Frankrig: Sådan skruer du op for romantikken

Ferietiden er lige rundt om hjørnet, og mange danske par kan sikkert nikke genkendende til, at der i den forbindelse er brug for lidt tid til at pleje hinanden og forholdet – og hvilket bedre sted at gøre dette end i det romantiske Frankrig? Er du klar på at få skruet op for romantikken på din næste ferie i Frankrig, kan du læse med her og lade dig blive inspireret.

Vælg det rigtige område

Frankrig er et spændende land at gå på opdagelse i og fortjener uden tvivl mere end ét besøg. Skal det være en ekstra romantisk ferie i Frankrig, kan det dog varmt anbefales at tage til Sydfrankrig. I de typiske områder i Sydfrankrig såsom Provence, den franske Riviera, Aquitanien, Midi-Pyrenæerne og Languedoc-Rousillono findes der masser af små perler, der emmer af hygge og romantisk stemning. Derudover er der også gode muligheder for afslapning på lækre strande disse steder. Udover området, man besøger, betyder maden også en hel del for romantikken, og heldigvis er en stor del af Sydfrankrig de kulinariske oplevelser, som der gøres meget ud af. Hvert område har sin egen særlige specialitet, som kendetegner det og gør oplevelsen helt unik. Kvaliteten er altid i top på de mange verdensberømte restauranter og hoteller, hvor typisk franske ingredienser såsom ost og rødvin indgår i madlavningen.

Vælg den rette feriebolig

Alt efter hvem I er som mennesker, er der flere måder at gå til denne del på. Der er noget åbenlyst romantisk ved at tage på et lækkert hotel, hvor I sammen bliver forkælede og servicerede og kan udforske hotellets mange muligheder. En mere diskret form for romantik er at leje en lejlighed, hvor I kan nyde godt af mere privatliv. For en mere eventyrlig romantik kan det at sove i telt eller campingvogn være en fantastisk løsning, hvor I får mulighed for at slappe af i naturen på en helt anden måde, end I er vant til. Sørg for at vælge den type feriebolig, der bedst matcher jeres preferencer, men vær heller ikke bange for at overveje nogle anderledes ferieboliger, som kan bringe nye sider frem i jer.