Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Fem ting du skal have med på badeferie

Når du skal på badeferie, er der selvfølgelig en ting, som du har helt styr på, at du skal have med, nemlig badetøj. Der er dog også mange andre former for tøj, der er gode at have med, når du tager på badeferie. Vi kommer ind på de fem vigtigste her.

Du kan finde et godt udvalg af kjoler her

1. Badetøj

Som nævnt er badetøjet noget af det vigtigste, når du tager på badeferie. Du kommer til at bruge en stor del af din tid i det. Det kan dog være en god ide, at du tager mere end et sæt badetøj med. På den måde behøver du ikke at tage vådt badetøj på, hvis det andet ikke er tørt. Det kan også være rart at have forskellige former for badetøj alt efter, om du skal svømme, lege med børnene eller ligge i solen.

2. En sarong eller strandkjole

Hvis du hurtigt vil gå fra stranden og ind på en cafe eller en restaurant for at købe en is eller noget at drikke, er det ofte påkrævet, at du har tøj på. Der er mange steder, hvor de ikke vil have, at du kommer ind i badetøj. Det er derfor en god ide, at du har en sarong eller en strandkjole på. Den er nem at tage på, når du lige skal et ærinde.  Du kan finde et godt udvalg af kjoler her.

3. Strandsko

Når du skal på badeferie, er det en god ide, at du undersøger, hvordan stranden er. Hvis der er mange sten på stranden eller for eksempel er mange søpindsvin i havet, er det en god ide, at du tager nogle strandsko med. Strandskoene vil gøre det nemmere for dig at komme ud, hvis der er sten, og vil forhindre de værste skader, hvis der er mange søpindsvin.

4. Løst tøj til at spise i om aftenen

Når du er på badeferie, tager du som regel på restaurant om aftenen. Der er det rart at have noget pænt tøj på. Når din hud har fået sol hele dagen, kan det dog være rart, hvis du vælger noget af dit løsere, pæne tøj at tage med. På den måde bliver din hud ikke generet af tøjet.

5. Klipklapper

Når du er på stranden, er det rart, at du har nogle sko, som du hurtigt kan stikke i. Der er klipklapper et rigtig godt valg i forhold til sko. Du kan hurtigt tage dem af og på.