Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Få råd til lidt ekstra på ferien til Sydfrankrig

laankvik-til-sydfrankrigsferieDet er dyrt at rejse – specielt i højsæsonen, når børnenes sommerferie starter, og det er tid til nye eventyr for hele familien. Få råd til at nyde turen til Sydfrankrig lidt ekstra med disse simple tips.

Du kommer ikke til Sydfrankrig for en skilling, men det behøver heller ikke at koste en mindre bondegård at tage af sted, når bare du tænker dig godt om og undgår de typiske turistfælder. Planlæg i god tid ud fra disse råd. Så får familien råd til lidt mere, og det helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af jeres ophold.   

Spar penge ved at køre selv

Kør-selv-ferier er voldsomt populære – og det er ikke uden grund. Det er nemlig både billigt, trygt og hyggeligt at transportere sig selv i bil. Det tager lidt længere tid, end hvis I vælger fly, men til gengæld får I set mere af verden på vejen og kan nyde turen, helt ustressede, til I rammer det skønne Sydfrankrig. Alle bør prøve kør-selv-ferie mindst én gang i livet, for der er nu noget ganske særligt ved at drøne afsted på motorvejen med spændthed og glæde i hele kroppen. 

Indloger jer privat

Hoteller er dyre, og det er også ofte svært at være helt sig selv, når man ikke har adgang til køkken og bor på et lille værelse hele familien sammen. Et rigtig godt alternativ til hotel er at indlogere jer privat – enten ved at leje en bolig, der alligevel står tom, eller ved at bo privat hos en fransk familie. Udover at det ofte kan gøres billigt, og at I får adgang til alle de faciliteter, der kendetegner et rigtigt hjem, så giver det også et langt mere autentisk ophold at bo, som en franskmænd ville gøre det. Måske I sågar kan finde en klassisk vingård i det sydfranske, hvor I kan få lov at bo blandt vinmarker og idyllisk natur. Mere fransk bliver det ganske enkelt ikke.   

Lån til ferie

Kan budgettet slet ikke gå op, så der kan blive råd til en tur til det sydfranske, så er der heldigvis også råd for det. Det er nemlig muligt at låne til ferie gennem et såkaldt kviklån, der er et mindre lån med kort løbetid. At låne penge til ferie kræver, at du har en nogenlunde stabil økonomi, der kan holde til, at lånet naturligvis skal betales tilbage igen. Hvad enten du mangler penge til at finansiere hele rejsen, eller du blot ønsker at kunne forkæle dig selv og familien med lidt ekstra luksus, kan du finde et lån, der matcher dine behov hvad angår både lånebeløb, løbetid og renter.

Der foretages altid en grundig kreditvurdering forud for bevilling af lån, så når låneudbyderen har godkendt dig, kan du roligt tage af sted på ferie uden bekymringer om det forløb med afbetaling, der venter når du kommer hjem. I stedet skal du nyde turen, der måske ikke var blevet til noget, hvis du ikke havde haft mulighed for at låne.