Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Derfor er Sydfrankrig en af danskernes favorit-destinationer

Når danskerne skal vælge feriedestination, står Sydfrankrig højt på listen. Kigger man nærmere på landets mange muligheder, er det ikke så mærkeligt. Her har vi samlet en lille oversigt over, hvorfor Sydfrankrig er en af danskerne foretrukne favoritter.

sydfrankrigsferie

Placeringen er i top og mulighederne er mange

Med en placering midt i Europa ligger Frankrig som blommen i et æg. Der er gode muligheder for at komme dertil, hvad enten du foretrækker fly eller kør-selv-ferie med familien. Frankrig egner sig godt til flere forskellige formål. Hvis du trænger til en romantisk forlænget weekend med din udkårne, er Frankrig stedet.

Det samme gælder, hvis du skal på ferie med familien og vil finde et sted, som også er børnevenligt. Uanset om du er til badeferie, kulturferie eller noget helt tredje, kan Frankrig tilbyde dig dette. Mulighederne er mange og det er en god idé at sætte dig ind i disse og overveje, hvad jeres behov er. Du kan blandt andet undersøge og bestille billige rejser her.

Det hele samlet ét sted

Frankrig er generelt kendt som landet, der har det hele. Faktisk er det så godt, at franskmændene foretrækker at holde ferie i deres eget land fremfor at rejse ud og opleve andre steder. Og det er med god grund; Frankrig tilbyder nemlig en bred vifte af muligheder uanset hvad du som rejsende søger. Klimaet i Sydfrankrig er skønt det meste af året, hvilket i sig selv er tiltalende, når man bor i et land som Danmark. Derudover tilbyder Frankrig – med sin placering lige ud til Middelhavet – skønt badevand og dejlige sandstrande.

Frankrig er også kendt som et land, der tager madlavning alvorligt, hvorfor dine smagssanser ikke kan undgå at blive forkælede. Det smukke landskab, der enten består af sneklædte bjerge eller lange, tropiske vinmarker, er ligeledes en god grund til, at Frankrig ligger højt på listen over danskernes favorit destinationer.