Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Cykelferie i Sydfrankrig

Cykelferier er på det seneste blevet meget populære. Det hænger sammen med at flere og flere danskere er begyndt at bruge cykling, som mere end blot et transportmiddel til og fra arbejde, men også som sportsgren i fritiden.

cykelferie

Der er mange fantastiske cykelområder i hele verden. Et af disse steder er i Sydfrankrig hvor Rivieraen ligger – også kendt som Cote d’Azur. Sydfrankrig er et skønt område, hvor cykelentusiaster fra hele verden kan blive inspireret af det smukke landskab og det solrige klima. Dog bør du planlægge din tur udenfor højsæsonen juli/ august måned, eftersom området er fyldt med turister.

Der er et hav af småbyer i Sydfrankrig som har masser af sjæl og charme. Disse bør man besøge på sin rute- udover de mest kendte steder naturligvis: Cannes, Nice og Monaco.

Cote d’Azur bliver også kaldt for cykelrytterens andet hjem. Ikke alene på grund af de smukke landskaber og de genkendelige panorama udsigter, men også fordi der er så mange skønne punkter at cykle på. Ruten er så uforudsigelig, og bliver aldrig kedelig. Der er brede såvel smalle områder, der gør området storslået og smukt.

Kunsten ved at tage på cykelferie, er samtidig også at fare vild. Dette betyder selvfølgelig ikke, at man bør fare vild bevist, men rettere det at man cykler ud i et nyt område uden helt at vide hvor man bevæger sig hen. På den måde ser man nye områder man reelt aldrig troede eksisterede.

Vi har på Sydfrankrigsferie fået mange positive henvendelser fra glade cykelentusiaster, som roser Sydfrankrigs område. Er man også til god gastronomi, er det faktisk en god måde at kombinere en sund og mættende ferie, med mange nye indtryk.

Sydfrankrig har heldigvis meget mere at byde på, hvilket også betyder, at hvis du ikke er til cykling i syv dage, kan tage blot 2-3 dage ud af kalenderen også bruge resten af ferien på anden vis.

Rigtig god ferie.