Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

Bliv inspireret af kulturforskelle i din forretning

År efter år tager vi en tur til Sydfrankrig for at blive inspireret af deres tilgang til boligindretning. Det at åbne sin horisont inden for en dynamisk branche, giver en række muligheder som gør os i stand til at differentiere os i forhold til konkurrenterne på det danske hjemmemarked.

Det at komme ud over vore egne landegrænser, giver et indblik og en ny forståelse for boligindretning og design. Danmark er et meget lille land, hvor man ofte kan komme til at leve i sin egen lille verden. Det er farligt, eftersom man nemt kan blive overhalet af konkurrerende virksomheder, men også fordi man reelt set ikke har en chance for at spotte nye trends.

På den måde bliver man ofte blot den som forfølger alle andre. Dermed bliver man heller ikke en first-mover, inden for et givent felt, hvilket naturligvis både har sin fordele og ulemper. Er man for hurtig med at foretage en handling, kan man principielt risikere at projektet ikke er vellykket – og dermed er det nemt at komme efterfølgende som konkurrerende virksomhed at forbedre, eller stjæle den givne forretningsidé. Omvendt, tør man aldrig tage chancer, eller forsøge sig med nye tiltag, forbliver man blot den samme, og tidshorisonten for ens eksistensgrundlag forkortes.

Frankrig er på mange måder et rigtig inspirerende land. Der bor over 10 gange så mange mennesker, som vi bor i Danmark. Blot alene dette vidner om et større potentiale. Hvorvidt vi ser forretningspotentiale i Frankrig er endnu uklart, men sparringen, netværket og mulighederne må man ikke overse, eller tage for givet.

Ligesom det kan være sundt at spare og netværke med andre brancher på sit hjemmemarked, kan det at komme ud over landet grænser og få nogle nye indspark til sin forretning på et kulturelt plan. Det at have en international forståelse i sin overvejelse, stiller en langt bedre på sit hjemmemarked. Det gør at man ser nogle nye muligheder, man reelt set aldrig villet have overvejet eller tænkt.