Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

5 tips til at få en fantastiske ferie til Sydfrankrig

Det er snart sommertid, og du vil rigtig gerne til et varmt land. Her er en rigtig god ide at tage til Sydfrankrig. Her har du nemlig mulighed for at besøge rigtig mange flotte seværdigheder. Her kommer guiden til, hvad du kan se i Sydfrankrig

Hvilken transportmiddel skal du bruge for at komme derned?

Der findes flere metoder til at komme til Sydfrankrig. En af de populære er at tage bilen. En god gammeldags bilferie, hvor man kan besøge mange lande på vejen. Det vil dog tage lidt tid. Den anslåede køretid er omkring 15 timer, hvilket vil være rigtig lang tid. Der findes dog heldigvis andre alternativer. På rejsepriser.dk, kan du finde billige flybilletter til Paris, hvor du kan komme og opleve den smukke kærligheds by med alt, den har at byde på. Det vil med fly tage ca. 2 timer, så på den måde kan du samtidig spare en masse tid.

Oplev det skønne Paris

Når du ankommer til Paris, er der nogle seværdigheder, som du bare skal opleve. Det handler om Eiffeltårnet, som er et af de mest berømte bygningsværker i verden og som er kendetegnet ved Paris. Derudover bør du se triumfbuen, som er 50 meter højt og som Kejser Napoleon lod igangsætte i 1806 efter sin sejr ved Austerlitz, som er en hyldest til den franske hær. Derudover bør man se Notre Dame, som er den katolske domkirke, hvor den berømte film klokkeren fra Notre Dame har omdrejningspunkt.

Derudover bør i opleve Sacre Coeur, som er en forholdsvis ny kirke færdigbygget i 1914, men blev først indviet efter 1. verdenskrig. Siden har det været en kirke for de faldne og for fred i verden. Foran kirken er der en flot udsigt over hele Paris. Inden i kirken er der en flot og idyllisk stilhed, som kræver man har ro til at sidde og nyde. Om aftenen kan du gå gennem det kunstneriske kvarter Montmartre mod Moulin Rouge. Den kendte røde vindmølle er flottest om aftenen.

Sidst men ikke mindst er det kolossale museum Louvre virkelig et besøg værd. Her er der nogle af de aller flotteste og mest kendte malerier, herunder det kendte maleri Mona Lisa. Bygningen blev oprindeligt bygget som værende en fæstning for at beskytte Paris mod angreb nordfra.

Det gemte guld

En seværdighed som er virkelig flot, er Le Marché de Belleville, som er et af de mest populære og etnisk mangfoldige markeder i Paris, som tager dig på en rejse rundt i verden på en formiddag. Her er der råvarer fra det kinesiske, mellemøstlige og afrikanske råvaremarked.

Derudover er der masser af flotte gemte spisesteder. Som de restauranter på loppemarkedet rundt omkring Saint-Ouen i Paris udkant.

Bliv klar til ferien

For at blive klar til en lækker tur til Sydfrankrig, skal du have pakket det flotteste tøj, samt gode gå sko, da de fleste ting er med gåafstand. På online-mode.dk, kan man blive inspireret til at finde sæsonens fantastiske nyheder indenfor overdele, underdele, kjoler, sko & støvler og accessoires, så der er alt det du skal bruge til din ferie.

Når i er i Paris

Som en romantisk get-away weekend, kan det være lækkert at leje en cykel og komme rundt til de små hyggelige områder i Paris. Derudover er der virkelig funktionelle metroer, hvor du kan købe en 10-turs billet, som er billigere end selve enkeltbilletten. På den måde kan du komme rundt omkring og se hele Paris.

Oplev de dyre franske restauranter, hvor det traditionelle køkken er i højsædet. Du vil finde lækker bouillabaisse eller søde og salte crêpes i alle dele af byen.