Ferie i Sydfrankrig

– Din guide til ferie i Sydfrankrig

3 tips til en lækker ferie i Nice

Nice er en af de mest populære byer at besøge på den franske riviera. Det skyldes bl.a. byens gode beliggenhed ved Middelhavet, det dejlige klima, men også de mange oplevelser og seværdigheder, der er at finde i byen. Nice har lidt af det hele – både historiske seværdigheder, charmerende markeder og lækre strande. Læs med her for at blive inspireret til din ferie i Nice.

Gå på opdagelse i den gamle bydel

Hvis man trænger til en pause fra solstolen, kan det klart anbefales at gå på opdagelse i Nices gamle bydel. Her er der små kringlede gader, hvor man kan få oplevelsen af en ægte Middelhavsstemning. Hvis man er heldig eller tidligt ude kan man støde på de små markeder i bydelen, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Den gamle bydel er spækket med hyggelige caféer og restauranter, så man ikke vender sulten tilbage.

Udover den gamle bydel byder Nice også på en lang række kulturelle oplevelser. Der er mange forskellige slags kunstmuseer, men der er også naturhistorisk museum, hvis man ikke er til kunst. Desuden kan det også være en kæmpe oplevelse at se byen fra oven ved at tage turen op på Le Château – en høj med udsigt over byen.

Kom billigt afsted

Det siger sig selv, at jo billigere man kan komme med fly til Nice, jo flere penge har man til oplevelser og lækker mad på ferien. Mange selskaber tilbyder flybilletter til Nice, men det kan være svært at danne sig et overblik over det store udvalg, og dermed blive bevidst om prisforskellene. Derfor kan det være en god idé at tjekke en hjemmeside, der sammenligner de forskellige flybilletter til Nice. På den måde kan man tage et velovervejet valg og spare penge på flybilletterne, og dermed have flere penge at bruge på selve ferien.